PREZENTARE

Compania Engenor C&S operează în domeniul construcţiilor inginereşti şi a clădirilor din România, prestând aceste activităţi atât pentru clienţi publici, cât şi privaţi.

Societatea poate să finalizeze, oferind garanţii depline, execuţia oricărei lucrări de acest tip, dispunând de echipe înalt calificate şi cu o experienţă amplă în domeniul construcţiilor.

Engenor C&S îşi desfăşoară activitatea bazându-se pe profesionalismul, corectitudinea, dedicarea şi loialitatea tuturor membrilor care alcătuiesc personalul companiei, acest lucru fiind, fără îndoială, cel mai bun activ pe care îl poate oferi această companie.

Pentru a putea executa lucrări în România, Compania Engenor C&S s-a creat prin asocierea unor ingineri cu amplă experienţă profesională în domeniul construcţiilor din Spania împreună cu societatea ENGENOR, “Encofrados Generales del Norte” (Cofraje Generale din Nord) cu o experienţă de peste 16 ani.

În calitate de subcontractori specializaţi în forţă de muncă în domeniul construcţiilor, vă punem la dispoziţie un serviciu complet în toate etapele procesului de construcţie de: drumuri, tuneluri, structuri, aeroporturi, lucrări hidrotehnice, lucrări maritime, infrastructuri feroviare, etc.

Comments are closed